Om Vini-italiani

I året 1999 startede importen af vin fra Italien. Der er sket meget siden. Ret hurtigt blev jeg klar over at konkurrencen fra diverse supermarkedskæder, er en ulig kamp for en lille importør. Derfor er hovedparten af de vine som importeres i dag, topvine fra mindre producenter. Det vil sige at der laves så få vine (og også dyrere vine), at de ikke har supermarkedernes interesse.
Sortimentet justeres løbende, når der byder sig en mulighed for hjemtagelse af vine, som jeg selv finder spændende. Det drejer sig oftest om vine lavet på druer der stammer fra lokalområderne. Vini Italiani henvender sig hovedsageligt til vinhandlere, restauranter, firmaer og andre vininteresserede m.v. Derfor kan prisliste ikke findes på hjemmesiden. Har du gyldigt CVR. Nr. er det muligt at få tilsendt prislisten.

john-rasmussen
John Rasmussen

Levering

Det bedste er naturligvis, at du selv henter vinen, men indenfor en rimelig afstand kan andet aftales. Hvis du bor længere væk, kan levering arrangeres med en vognmand. Efter aftale kan ubrudte kasser tages retur.

Betaling

Vi modtager kun kontanter eller mobilepay. Ved forudbestilling kan der aftales bankoverførsel direkte til vores konto.